Vælg en side

Om fyns

Oktober

Fest

Hvert år fyrer vi op for årets mest autentiske oktoberfest – i hjertet af Danmark, Fyn!

En fest fuld af traditioner

Fyns Oktoberfest følger alle de bedste traditioner fra den tyske folkefest! Vi følger trop på de tusindvis af liter øl, klæder os i tyrolerkjoler og -bukser og spiser alle de klassiske retter.

Vi hiver stemningen fra München hele vejen op til Fyn. I baren råber vi O’zapft is, når fadøllene begynder at flyde, og højtalerne spiller den bedste schlager musik fra teltene.

Glæd dig til at deltage i Europas fedeste fest hvert eneste år – afholdt på den bedste placering i Danmark!

Et årligt event

Du kan glæde dig til Fyns Oktoberfest hvert år! Derfor kan du være sikker på, at hvert efterår byder på en traditionsrig oktoberfest på Fyn, hvor vi åbner for ølbaren og den festlige stemning.

Vi afholder ikke nødvendigvis Fyns Oktoberfest i Odense hver gang. Måske bliver det på Sydfyn eller Nordfyn næste år – det må forventningens glæde vise!

Vi ser frem til en masse uforglemmelige oktoberfester sammen med alle fynboerne. Og alle jer, der hellere end gerne valfarter til de brusende øl!

Vores samarbejdspartnere

I samarbejde med en række ambitiøse virksomheder gør vi Fyns Oktoberfest til en succes. Med hver deres ekspertise får de festen til at nå det højeste niveau i fadøl, cocktails og den klassiske buffet. 

Øl - icon

Kontakt os

Der findes kun gode spørgsmål!

ELLER! Skynd dig at køb din billet, så du er sikret en plads til årets fedeste Oktoberfest i Odense!